Shortlease

Shortlease is leasevorm waarbij de flexibiliteit van huren wordt gecombineerd met het prijsniveau van leasen. Samen met onze Euromobil-verhuurmaatschappij Vallei Autoverhuur speelt u met shortlease snel en eenvoudig in op uw mobiliteitsbehoefte. Shortlease heeft de toekomst!

Vallei Autoverhuur voorziet u van een representatieve shortleaseauto die van alle gemakken is voorzien. U kunt een keuze maken uit verschillende merken en modellen. Alle door ons aangeboden auto’s zijn niet ouder dan twee jaar en kennen een uitgebreide standaarduitrusting.

Populaire actiemodellen

Volkswagen up! 5-deurs

(3.000 km vrij)

€ 425,- *

Volkswagen Golf benzine

(3.000 km vrij)

€ 649,- *

Volkswagen Caddy diesel

(3.300 km vrij)

€ 575,- *

* Prijzen per 30 dagen, excl. BTW en brandstof o.b.v. afname van minimaal 1 maand. Auto’s kunnen GRATIS op locatie worden gebracht over heel Nederland. All-risk verzekerd en inclusief pech hulp onderweg.

Voordelen Shortlease
Shortlease is niet alleen een perfecte oplossing door de ideale combinatie van kosten, flexibiliteit en inzet van nieuwe auto’s. Ook vanwege de afbouw van de huidige BPM-regeling is het een interessant alternatief. Het is niet veel duurder dan een full operational leasecontract terwijl het contract wel de principes kent van full operational lease met alle voordelen die bij deze leasevorm passen. Bovendien kan het contract op elk gewenst moment opgezegd worden zonder enige vorm van boetebeding of welk financieel risico dan ook. Dat noemen wij pas echt flexibiliteit!

Shortlease leent zich uitstekend voor bepaalde situaties waarin een gewone leaseauto niet mogelijk of ongewenst is. Denkt u bijvoorbeeld aan:

    • Een leaseauto voor een medewerker bij een tijdelijke arbeidsovereenkomst
    • Bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte die daar graag hun wagenpark op afstemmen

  • Seizoenswerk: niet het hele jaar een extra auto, maar alleen wanneer u hem daadwerkelijk gebruikt of nodig hebt

Dankzij de korte opzegtermijn loopt u geen enkel financieel risico waardoor shortlease ook heel geschikt is voor startende ondernemers of zzp’ers.

Direct een offerte aanvragen